
Göztepe'nin 22 yaşındaki golcüsü Romulo için RB Leipzig 12 milyon euro artı bonuslar teklif etti. Genç futbolcu, Avrupa'nın birçok büyük kulübünün radarına girdi.
Leipzig'den Romulo'ya 12 Milyon Euro Teklif
Göztepe'nin 22 yaşındaki golcüsü Romulo için transfer yarışı kızışıyor. Alman ekibi RB Leipzig'in sarı-kırmızılı yönetime 12 milyon euro artı bonuslar teklifini götürdüğü bildirildi. Ancak Sport Republic şirketinin Romulo konusunda Leipzig'e henüz herhangi bir dönüş yapmadığı kaydedildi.
1.5 sezonda gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken genç golcü, birçok kulübün radarına girdi. Leipzig yanı sıra Romulo için Hollanda'dan Ajax ve Feyenoord, İtalya'dan Roma, Fransa'dan Monaco, İngiltere'den Fulham ve Belçika'dan Anderlecht de devrede.
Kaynak: KRT