Dolar
39,1866
Euro
44,6142
© 2025 Aljanad Post - Son Dakika Haberleri Burada
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Dr. Anıl Canbaş Evinde Hayatını Kaybetti: Ölüm Nedeni Araştırılıyor

Muğla'da araştırma görevlisi Dr. Anıl Canbaş evinde ölü bulundu. Vücudunda darp izi olmayan doktorun ölüm nedeni adli tıp incelemesiyle belirlenecek.

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli araştırma görevlisi Dr. Anıl Canbaş, evinde ölü bulundu. Vücudunda darp izi olmayan doktorun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesiyle belirlenecek.

Araştırma Görevlisi Evinde Ölü Bulundu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak çalışan Dr. Anıl Canbaş, evinde ölü bulundu. Canbaş'tan haber alamayan yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

İhbar üzerine Kötekli Mahallesi TOKİ konutlarındaki evine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Eve giren ekipler, hareketsiz şekilde bulunan Canbaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Adli Tıp İncelemesi Başlatıldı

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından vücudunda yara ve darp izine rastlanmayan Dr. Canbaş'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Canbaş'ın olaydan 1 gün önce 3 doktor arkadaşıyla birlikte evinde alkol aldığı ve arkadaşlarının evden ayrıldığı öne sürüldü.

Kaynak: KRT